Swedish

WBG_Icons_People-21

Whiteboard Girl / Swedish

WhiteBoardGirl erbjuder skräddarsydda filmer för din produkt, tjänst eller varumärke, med handgjorda målningar, röstinspelning och musik.

WhiteBoard-animering ger dig en möjlighet att skicka ett meddelande, förklara ett koncept eller presentera en produkt på bara 1,5 minut och fånga publiken på ett enkelt och roligt sätt.

Såhär fungerar det.

  1. Skicka in ett originalmanus för din historia. Det här är den text röstartisten kommer att välja. Vi använder 100 – 150 ord för en minuts animering, och så vidare. Kom ihåg detta, för priset beror på antal minuter i filmen.
  2. Du kan skicka med din röstinspelning, eller så kan vi använda en av mina röstartister. Du bör ange huruvida du vill ha en manlig eller kvinnlig röstartist, och huruvida du föredrar en viss dialekt.

(alla språk är inte tillgängliga online då vissa språk kräver efterforskningar. Vänligen skicka ett meddelande om ditt språk inte finns med i listan.)

  1. Ange vilken färgmetod du vill ha i filmen. Föredrar du svart-vita detaljer, eller rollfigurer i full färg?
  2. Sammanställ all information till din film: bilder, grafer, logotyper i filformat (adobe illustrator, eps), och allt annat du vill ha med i filmen.
  3. Vänta på att manuset godkänns innan du beställer!
FAQ

REVISION OCH JUSTERING: 3 revisioner ingår i filmen, och 1 för röstartisten, tills du är nöjd med resultat. Ytterligare justeringar utöver de tre kostnadsfria medför en extra avgift.

BETALNING OCH ÅTERBETALNING: Full betalning skall erhållas innan projektet påbörjas. Återbetalning går att kräva, men detta sker sällan. Återbetalning godkänns endast i extrema situationer.

PRIS: $150 per minut animering.

DISTRIBUTION: Var kan jag publicera filmen? YouTube, Vimeo, Facebook, din webbplats, snapchat, sociala medier… var som helst. Att köpa filmen gör att du äger rättigheterna.

EXTRA BILDER: Om du vill använda karaktärerna eller ikonerna som tagits fram till din film ber vi dig skicka ett meddelande så att vi kan hjälpa dig köpa originalmaterialet.

KONTAKTINFORMATION: Om du har frågor gällande din film är du varmt välkommen att mejla mig på hello@whiteboardgirl.com

För mer information kan du BESÖKA MIN PORTFOLIO OCH KUNDER och se fler exempel.

SAY HI!