Danish

HVORDAN DET VIRKER

HVIS DU BEHOVER ET FORKLARERDE VIDEO

MANUSKRIPT
Send os scriptet til din forklaringsvideo for at starte. Scriptet er den tekst, som voiceover-kunstneren vil læse. Vi bruger en formel: For at lave en video på et minut skal antallet af ordord være 100 til 150 ord. Husk det, fordi prisen på videoen afhænger af antallet af ord, din tekst har.

Mærkeinformation
Vi har brug for dine brand information. Vi har brug for dit websteds navn og logoer, som vi vil bruge til oprettelsen af ​​din video eller tegneserier. Med disse oplysninger kan vi oprette dine originale tegneserier baseret på dit farveskema og brandidentitet.

VOICE OVER
Du kan give os dit originale lydspor, eller vi kan tilføje et ekstra gebyr for voiceover på dit sprog. Du skal vælge, om du vil have en mands eller kvindes stemme. Vi leverer forskellige musikspor, så du kan vælge det, der passer bedst til din video.

STORYBOARD
Når vi har scriptet og voiceover-lydvalget, starter vi processen med at oprette storyboard. Da alle tegninger er skræddersyede, opretter vi de brugerdefinerede tegneserier til din film, og du kan kontrollere storyboard-scenerne inden filmens oprettelse.

ENDELIG LEVERING
Vi leverer videoen i .Mov eller .Mp4, du kan gennemgå videoen og bede om ubegrænset revision, indtil du er tilfreds. Send mig en besked til hello@whiteboardgirl.com inden du bestiller!

HVIS DU BEHOVER ET TILPASET TILDELT CARTOON

IDEER
For at starte dit projekt skal vi vide nøjagtigt, hvad du vil have os til at tegne. Hvis du har brug for tegneserier for at forklare dit produkt eller din service, har vi brug for en lille tekst, der giver os hovedideen til dit kunstværk.

Mærkeinformation
Vi kan hjælpe dig med at opbygge dit brand. Send os dit logo, så vi kan oprette farveskemaet til dine illustrationer, tegninger eller tegneserier.

CARTOONS CREATION
Da alt er skræddersyet, kan vi oprette enhver form for tegneserie. Alle tegneserier gennemgås af dig, indtil du er tilfreds med det endelige resultat.

ENDELIG LEVERING
Vi leverer tegneserierne i vektorfiler, der er .AI .PDF, .JPG eller .PNG. Send mig en besked til hello@whiteboardgirl.com inden du bestiller!

 

SIG HEJ

WhiteboardGirl / Danish

illustrator, gratis vektor, vektorbilleder, hvad er en vektor, vektorfil, vektorkunst, vektorkunst, vektorgrafik, grafisk lager, gratis vektorgrafik, gratis vektorkunst, illustratørfri, gratis grafik, hvad er en vektorfil, gratis, vektor grafik, grafisk billede, vektorfilformat, raster vs vektor, vektorformat, gratis vektorikoner, vektorillustration, dyrevideo, online tavle, videoskriv, animationsvideoproducent, forklarervideo, stort tavle, rullende tavle, tegne videoer, lille tavle, whiteboard animation, whiteboard tegninger, whiteboard markør, video animation, whiteboard på hjul, whiteboard video, whiteboards til salg, oprette animeret video