Norwegian

WBG_Icons_People-14

Whiteboard Girl / Norwegian

WhiteBoardGirl tilbyr skreddersydde videoer for produkt, tjeneste eller merkevare.

Med originale tegninger håndlaget, voiceover-opptak og musikk. Whiteboard-animasjon lar deg sende en melding, forklare et konsept eller presentere.

Slik fungerer det.

  1. Send et originalt skript om historien din. Dette er teksten i VoiceOver Artist vil velge. Vi bruker en formel 100 til 150 ord gjør 1:00 minutt animasjon og så videre. Så vær oppmerksom på dette fordi prisen på filmen avhenger av antall minutter. Klikk her for eksempler på skript
  2. Kan du gi originale lydspor eller vi kan ta opp fra en av mine VoiceOver-artister. Du bør velge kjønn kvinne eller mann og aksent. Klikk her for å høre på voiceover-prøver: (Ikke alle språk er tilgjengelige på nettet, og noen av dem trenger forskning, så send meg en melding hvis du ikke finner språket ditt på listen)
  3. Definer fargestilen for filmen din . Foretrekker du hvite og sorte fargedetaljer eller foretrekker du fargefigurer? Klikk her for eksempler
  4. Samle all informasjon for filmen din: Bilder, diagrammer, logo i vektorfiler (Adobe Illustrator eps) som du vil inkludere i selve filmen.
  5. Vent på manuskriptgodkjennelsen før du bestiller!
FAQ Revisjoner og justeringer:

Du får 3 omtaler for filmer og 1 for VoiceOver artist til du er fornøyd med resultatet. Ekstrajusteringer etter 3. pris vil få en ekstra avgift.

Betaling og tilbakebetaling: Betaling må gjøres 100% før prosjektet påbegynnes. Tilbakebetaling er mulig, men det skjer sjelden må være ekstreme situasjoner.

Pris: $ 150 per. minutt for animasjon.

Distribusjon: Hvor kan jeg bruke denne videoen? Youtube, Vimeo, Facebook, Nettsted, Snapchat, Social Media … hvor som helst å kjøpe denne videoen, eier du rettighetene til bildene.

Tilleggsbilder: Hvis du vil bruke tegn eller ikoner som er utviklet originale for filmen din, send en melding om å “kjøpe ekstra for det originale kunstverket.

Kontaktinformasjon: Hvis du vil sende noen spørsmål om filmen, er du velkommen til å sende meg en epost på hello@whiteboardgirl.com

For mer informasjon vennligst besøk PORTAFOLIO og klienter flere eksempler

SAY HI!